agenda - 1 de Febrer - 7 de Febrer

1 de Febrer - 7 de Febrer

agenda Calendari
Dilluns, 1 de Febrer
Hora: Event diario
Lloc: Riudarenes
Resum: Curs d'agricultura ecològica homologat
Descripció: Per sisè any consecutiu, des de la Fundació Emys, realitzem la formació en agricultura ecològica amb l'objectiu que els participants aprenguin a menar un hort ecològic, i descobreixin les tècniques i eines que fan possible l'eficiència i garanteixin la qualitat del producte que estan produint.Títol: curs "Horta ecològica I: Fonaments per a l'horticultura ecològica professional" (6a edició)Dia: inici dissabte 30 de gener del 2016- final 26 de novembre del 2016 (16 sessions · 64 hores)Horari: de 09:00 a 13:00 h

Lloc: Can Moragues, RiudarenesPreu: 160 €Certificació: el curs tindrà la homologació del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya com a formació oficial dels productors en procés d'incorporació en el sector agrari (Codi homologació pendent). Per obtenir el certificat de realització caldrà assistir a un mínim del 80% de les sessions. La certificació s'expedeix un cop finalitzat el curs.
Dijous, 4 de Febrer
Hora: 19:00 - 21:00
Lloc: Barcelona
Resum: Debat sobre sostenibilitat i pesca #PeixDeCustòdia
Descripció: Des de Submon i Animal Latitude organitzen pel proper 4 de febrer una sessió per debatir entorn la sostenibilitat de la pesca a Catalunya i on explicaran el projecte de #PeixDeCustòdia.

De 19 a 21h a la seu de "El Col·leccionista", C/Torrent de les Flors, 46, Barcelona.
Divendres, 5 de Febrer
Hora: Event diario
Lloc: universitat de Girona
Resum: Curs de Postgrau - Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració
Descripció: A tot Europa augmenta l’interès pels significats i valors espirituals de la natura, tant de manera genèrica com, especialment, pel que fa a determinats llocs i paisatges. A Catalunya també creix el nombre de persones que se senten atretes a indrets o paisatges particulars en connexió amb aquests valors, sigui al marge o no de qualsevol de les diverses confessions religioses que hi ha al país. Com passa amb altres recursos fràgils, no n’hi ha prou amb identificar i valorar els elements de la natura que tenen valor espiritual, també cal gestionar-los adequadament. Aquest serà el primer curs universitari que s’ofereix a Catalunya amb el propòsit d’abordar específicament aquest tema. Es proposa fer-ho d’una manera rigorosa i inclusiva, des d’un punt de vista teòric i aplicat alhora, orientat a la formació de professionals qualificats. El postgrau ofereix també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de que ens comprometen a favor de la natura, i de les implicacions que tenen envers l’ètica personal i col·lectiva, en línia de l’anomenada ecologia pregona, per poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, siguin públiques, privades o del tercer sector.
<div>&nbsp;</div>

<div style='margin-left: 40px;'>

<strong>Durada:</strong>&nbsp;250 hores (70 hores lectives i 180 hores d&rsquo;estudis i tutories) / 10 ECTS*

Del 5 de febrer al 15 de juliol de 2016

<strong>Horari</strong>: Divendres de 16 a 20 h

Facultat de Lletres. Universitat de Girona</div>

<div>

Per inscriure&rsquo;s cal omplir el full d&rsquo;inscripci&oacute; a trav&eacute;s de la web (<a href='http://www.fundacioudg.org' target='_blank'>www.fundacioudg.org</a>) o personalment a la seu de la Fundaci&oacute;.

Preinscripci&oacute;: en un termini m&agrave;xim de 7 dies des de la data d&rsquo;inscripci&oacute; cal haver realitzat el pagament de 200 &euro;, que es restar&agrave; de l&rsquo;import de la matr&iacute;cula, i que d&oacute;na dret a reserva de pla&ccedil;a.<strong>Preu</strong>:&nbsp;990 &euro;* (finan&ccedil;ament: 200 &euro; de preinscripci&oacute; + 50 &euro; de despeses financeres + matr&iacute;cula finan&ccedil;ada**: 790 &euro; a pagar en 10 quotes des de 79 &euro;/mes)

* Inclou una asseguran&ccedil;a d&rsquo;accidents. No inclou les taxes d&rsquo;expedici&oacute; del t&iacute;tol de la UdG.

** Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat.Per a m&eacute;s informaci&oacute; <a href='http://www.fundacioudg.org/curs-de-postgrau-en-significats-i-valors-espirituals-de-la-natura-percepcio-comunicacio-gestio-i-integracio/titulacio-que-sobte-9385.html' target='_blank'>consulteu el Programa del Postgrau</a>.&nbsp;

&nbsp;</div>

Gràcies a PHP iCalendar