agenda - 11 de Gener - 17 de Gener

11 de Gener - 17 de Gener

agenda Calendari
Dilluns, 11 de Gener
Hora: Event diario
Lloc: online
Resum: Curs de Postgrau en Emprenedoria Social on-line
Descripció: Està oberta la matrícula per a la 3a edició del curs de postgrau en Emprenedoria Social de modalitat on-line, que s'iniciarà el proper mes de gener.El mercat laboral demana un nou perfil d’empresari amb un important caràcter social, preocupat per l’impacte mediambiental de la seva activitat. És per aquest motiu que la UVic-UCC i la Universitat de Porto t'ofereixen aquest postgrau, on la creativitat, la innovació tecnològica, la sensibilitat social, la sostenibilitat i la vocació per crear una empresa ciutadana juguen un paper clau. En aquest sentit, s’estudiaran empreses socials d’èxit i desenvoluparàs la teva pròpia empresa social. En el programa hi participen professionals de referència en aquest àmbit.Apunta't-hi!
Dimecres, 13 de Gener
Hora: 19:00 - 20:00
Lloc: Artés
Resum: Tertúlia a L’Era: els diversos problemes de l’hort ecològic
Descripció: L’horticultura és una activitat sotmesa a una sèrie d’adversitats que voldríem evitar, però sovint només podem disminuir els seus efectes si actuem preventivament.

La propera Tertúlia serà el dimecres 13 de gener de 2016 i tractarem sobre

Els diversos problemes de l’hort ecològic, com els creuaments no desitjats entre varietats, la meteorologia (gelades, sequera, ventades, …), el canvi climàtic, la falta d’aigua per a reg, les invasions d’insectes, fongs i herbes, els animals salvatges, etc.Ens trobarem de 7 a 9 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca, que es troba a Cal Sitjes, a Artés.Per a la gent nova que vulgui venir, podeu consultar les bases de La Tert&uacute;lia i com arribar a Cal Sitjes <a href='http://associaciolera.org/?event=tertulia-a-lera-els-diversos-problemes-de-lhort-ecologic&amp;event_date=2016-01-13' target='_blank'>aqu&iacute;</a>.Bona Tert&uacute;lia!

Gràcies a PHP iCalendar