agenda - Dijous, 23 de Octubre

Dijous, 23 de Octubre

agenda Calendari
Dijous, 23 de Octubre
Hora: Event diario
Lloc: Santa Margarida i els Monjos
Resum: Jornada - Pagesos i pastors. Un model sostenible de tradició posada al dia
Descripció: Aquesta jornada, promoguda pel grup de treball sobre transhum&agrave;ncia i camins ramaders de la <a href='http://www.fmr.cat/' target='_blank'>Fundaci&oacute; del M&oacute;n Rural </a>d&oacute;na continu&iuml;tat al cicle de jornades bianuals que la FMR organitza per tractar sobre la<strong> transhum&agrave;ncia i els camins ramaders</strong> a Catalunya, sempre des de diferents punts de vista i de forma itinerant pel territori catal&agrave;.

&nbsp;

Aprofitant que la jornada es celebra enguany al Pened&egrave;s, una zona fonamentalment agr&iacute;cola i vin&iacute;cola, volem tractar sobre la relaci&oacute; hist&ograve;rica, present i de futur que existeix entre la ramaderia extensiva i l&#39;agricultura, i de passada tamb&eacute;, sobre la incid&egrave;ncia d&#39;aquesta en la qualitat dels s&ograve;ls agr&iacute;coles i en la <strong>riquesa ecol&ograve;gica del medi natural </strong>on es duen a terme aquestes activitats econ&ograve;miques.

&nbsp;

L&rsquo;acte &eacute;s obert a tothom pr&egrave;via inscripci&oacute; a la <a href='http://www.fmr.cat/eventos/jornada-pagesos-i-pastors-un-model-sostenible-la-tradicio-posada-al-dia/' target='_blank'>web de la FMR</a>.Data: 23 d&rsquo;octubre de 2014

Lloc: Mol&iacute; del Foix, Centre d&rsquo;Interpretaci&oacute; Hist&ograve;ric i Natural. C/ Farigola, 2-8 de Santa Margarida i els Monjos.

&nbsp;

Per a m&eacute;s informaci&oacute; i programa detallat <a href='http://www.fmr.cat/eventos/jornada-pagesos-i-pastors-un-model-sostenible-la-tradicio-posada-al-dia/' target='_blank'>consulteu la web de la FMR</a>.

&nbsp;

Gràcies a PHP iCalendar