Titols i resum a tot arreu
Del 13 al 22 de novembre de 2015, podeu gaudir de diferents jornades, conferències, activitats, exposicions i cinefòrums que nodriran la 18ena edició de la Setmana de la Ciència.
Data: 12/11/2015
Localització: Vic - Barcelona
Contacte: udivulga@uvic.cat

Aquesta nova edició tindrà lloc entre el 13 i el 22 de novembre (tot i que hi ha alguna activitat programada abans i després d’aquesta setmana) i coincidirà amb el vintè aniversari de la Setmana de la Ciència de Catalunya, que organitza la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació.

L’objectiu és acostar a la societat els avenços científics i tecnològics per tal de despertar l’interès per al coneixement, la cultura i la ciència. Després de divuit anys d’activitat ininterrompuda, des de la UVic-UCC s’han tornat a programar desenes d’activitats per apropar la realitat universitària al conjunt de la societat. Enguany, la Setmana coincideix amb la commemoració de l’Any Internacional de la Llum i l’Any Internacional del Sòl, dues efemèrides que han estat clau a l’hora de definir el programa de la setmana.

Podeu descarregar el programa aquí.

Cal inscriure’s a través del formulari d’inscripció que trobareu a la web de la Setmana de la Ciència: http://www.uvic.cat/setmana-de-la-ciencia

 

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva