Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Pont Solidari, un projecte que gestiona recursos materials excedents d'empreses

Dijous 5 Octubre 2017 - 13:34

És un projecte de la Fundació Banc de Recursos
 
Pont Solidari és un projecte de la Fundació Banc de Recursos. Gestiona ofertes de recursos excedents d’empreses a fi de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, per a que puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector.

Estan ubicats a Barcelona i poden gestionar donacions per tot Catalunya. L’objectiu és promoure la reutilització dels equipaments i contribuir amb els nostres projectes de desenvolupament o amb els d’altres organitzacions, fomentant al mateix temps el respecte cap al medi ambient.

Us recomanem que us subscriviu al seu butlletí, on envien periòdicament ofertes de material excedent, per a ser utilitzat per a una entitat sense ànim de lucre. Recentment han enviat ofertes tant diverses com ara material d’oficina (impressores, cadires, taules), repel·lent de mosquits, samarretes, etc...

Podeu subscriure-us al seu butlletí a través de la seva pàgina web!

Esperem que el servei que ofereixen us sigui útil i doni resposta algunes de les vostres necessitats.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies