Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La futura Agència de la Natura avança a bon ritme

Dijous 7 Setembre 2017 - 11:43

El passat 6 de setembre es va debatre al Parlament la proposta de llei de l'agència de la Natura; va superar el debat a la totalitat.
 
En els darrers mesos diverses entitats ambientals i organitzacions ambientals han estat presionant per a que s'agilitzin els tràmits per a la creació d'una futura Agència de la Natura a Catalunya (per a més informació consulteu la noticia "Col·lectius del món rural, ambiental i conservacionista reclamen que s’agilitzin els tràmits per la creació de l’Agència de la Natura" del passat 31 de maig, publicada a la web de la XCT). El passat 6 de setembre  la proposició de llei de creació de l'Agència de Patrimoni Natural va superar el debat a la totalitat al Parlament de Catalunya. Sens dubte una molt bona notícia! Esperem que pròximament l'Agència esdevingui una realitat.

L'Agència de la Natura vol donar resposta la creixent pèrdua de biodiversitat que s'està donant a escala europea. També vol donar resposta a una demanda social creixent de protecció i de gestió del patrimoni natural del nostre país, una exigència de qualitat de l’entorn natural i una percepció ciutadana, que ha crescut els darrers anys, de que els esforços que destina el Govern a la conservació del patrimoni natural són manifestament insuficients.

Per a més informació sobre la proposició de llei presentada al Parlament de Catalunya us recomanem que consulteu el text de la iniciativa presentada per JxSí, PSC i CSQP. També podeu consultar els vídeos dels debats que es van dur a terme al Parlament.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies