Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Tercer Sector Ambiental de Catalunya posa en marxa la Campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ per animar a col·laborar amb les entitats ambientals

Dijous 20 Juliol 2017 - 22:17

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016. Ara es rellança amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar.
 
Text > Web de la campanya "Jo sóc donant ambiental"

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental” amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l’abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient, una quarentena de projectes impulsats per 23 entitats ambientals de Catalunya.

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment es rellança amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any s'aniran programant accions i establint aliances per a afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

Si voleu conèixer els projectes que necessiten suport passegeu-vos pel web https://donantambiental.cat , conèixer els projectes que estan portant a terme les entitats ambientals i comprovar la gran feina que estant fent per protegir i millorar el medi ambient.
 
Entra a la web i col·labora amb les entitats ambientals fent una donació!

Catalunya compta amb unes 240 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques. Però per realitzar la seva tasca necessiten la col·laboració de tots. Fes-te donant ambiental!


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies