Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Hem iniciat la recollida de dades pel VII inventari d’acords i entitats de custòdia del Territori 2017

Dijous 4 Maig 2017 - 10:23

Si encara no ens heu enviat les noves dades us animem a fer-ho tan aviat com pugueu!
 
Les darreres setmanes heu anat rebent comunicacions demanant-vos actualitzar les dades dels vostres acords de custòdia inclosos a l’Inventari per incorporar els canvis que hagueu tingut entre 2015 i 2017. Ja hem rebut força respostes i estem processant les dades i la cartografia per poder publicar el nou inventari aquest 2017. En aquest procés, estem intentant anar omplint els buits de la base de dades anterior i recopilar la cartografia dels acords que encara no tenim. Estem contents d’informar-vos que diverses entitats que no eren al darrer inventari ja s’han posat en contacte amb nosaltres per formar-ne part aquesta nova edició, benvingudes a l’inventari! Si encara no ens heu enviat les noves dades us animem a fer-ho tan aviat com pugueu!

Per altra banda, podeu consultar les dades del VI Inventari de 2015 a la nostra web. També us informem que finalment ja hi ha disponible la cartografia del VI Inventari de 2015 al nostre web amb les dades de l’inventari associades, en format .shp i amb alguns exemples addicionals sobre possibles d’usos de la cartografia de l’inventari.
 


Aquest taller ha estat possible gràcies a la subvenció rebuda destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies