Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuts Diplocat per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes

Dimecres 8 Març 2017 - 11:16

  

La quarta convocatòria d'Ajuts Diplocat té per objectiu ajudar les entitats a participar en reunions d'abast internacional i és gestionada per la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

L'activitat objecte dels ajuts és l'assistència de les entitats beneficiàries a reunions, congressos, conferències, assemblees o actes celebrats a l'estranger, vinculats amb les organitzacions internacionals del seu àmbit d'actuació, en què impulsin la projecció de Catalunya en l'àmbit internacional.

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les organitzacions privades, sense afany de lucre, d'àmbit territorial català, inscrites en qualsevol dels registres públics de la Generalitat de Catalunya, que siguin membres degudament inscrits en una organització internacional del seu sector d'activitat, o sigui entitat consultiva d'un organisme internacional multilateral.

El total de l'import sol·licitat en cap cas podrà superar els 5.000 € anuals per entitat. Per optar als ajuts, les entitats han de co-finançar un mínim d'un 20% del cost total de les despeses subvencionables (transport i allotjament).

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de març de 2017, inclòs. Les sol·licituds s'han de presentar per correu electrònic a ajutsdiplocat@focir.cat.

http://focir.cat/ca/noticies/convocatoria-ajuts-diplocat/


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies