Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria de concessió d'ajuts de la Fundación Biodiversidad per la realització de projectes en matèria d'adaptació al canvi climàtic

Divendres 13 Gener 2017 - 14:51

   

La Fundación Biodiversidad ha obert una nova convocatòria d’ajuts per la realització de projectes en matèria d’adaptació al canvi climàtic.

L’import total de la convocatòria és de 2’5 milions d’euros, i va destinada al desenvolupament d’activitats que contribueixin a la integració de l’adaptació al canvi climàtic en la planificació i la gestió dels sectors, sistemes, recursos i territoris vulnerables al canvi climàtic.

Els projectes presentats han d’integrar-se prioritàriament en la generació i anàlisi de coneixement en matèria d’avaluació d’impactes, vulnerabilitat i adaptació; el desenvolupament de projectes demostratius i d’aprenentatge; la mobilització d’actors en matèria d’adaptació; el foment del desenvolupament i implementació de plans i estratègies locals i empresarials d’adaptació.

En poden ser beneficiaris: entitats sense ànim de lucre, organismes públics d’investigació, universitats, administracions públiques, entitats locals i pimes.

L’import per projecte no pot ser superior al 120.000 euros. I es finançarà com a màxim el 70% del pressupost total presentat (el 50% en cas de pimes).

Els projectes han de finalitzar abans del 30 de juny de 2018 i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 28 de febrer de 2017.

Per més informació podeu consultar la convocatòria pública i les bases reguladores.


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies