Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Dia de les Espècies va aconseguir eliminar més de 10 tonelades d'espècies invasores a Espanya

Dijous 7 Abril 2016 - 14:25

Voluntaris de tot l'estat espanyol van participar el 13 de març en 30 activitats per l'eliminació d'espècies exòtiques invasores en el marc del projecte Tejiendo Redes. Com a resultat, a Catalunya hi van participar més de 300 voluntaris de la mà d'entitats de custòdia que van aconseguir eliminar més de 2.000 exemplars i més de 5.000 kgs d’espècies de flora i fauna invasores!
El Dia de les Espècies Autòctones, que es va celebrar el passat 13 de març en el marc del projecte Tejiendo Redes, una iniciativa de l’Obra Social “la Caixa” i la Xarxa de Custòdia del Territori, va reunir activitats de la mà de 30 entitats de custòdia a tot Espanya, repartides en 20 províncies. En total, es va aconseguir eliminar més d'una tonelada d'espècies exòtiques invasores de la mà de més de 600 voluntaris.

Només a Catalunya, es van dur a terme 15 activitats en les quals hi van participar més de 300 voluntaris. Les feines de voluntariat van servir per eliminar més de 2.000 exemplars i més de 5.000 kgs d’espècies de flora i fauna invasores!

Durant tot el dia, es va poder seguir el desenvolupament de les activitats amb el hastag #DiaEspecies a twitter y facebook, i n'hem fet un recopilatori a l'storify que veureu a continucació. També podeu veure el recull de fotos a Flickr.
 

Per donar a conèixer la importància de controlar les espècies exòtiques invasores vam editar una breu infografia sobre espècies exòtiques invasores i bones pràctiques al respecte per a la ciutadania en general. La podeu veure aquí: http://www.tejiendocustodia.org/wp-content/uploads/2015/09/Infografia_VolyCust_DEF_cat-01.png
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies