Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria d'ajuts de Fundación Biodiversidad en l'àmbit de la biodiversitat terrestre, marina i litoral 2016

Dijous 7 Abril 2016 - 12:51

 
Convocatòria d’ajuts de Fundación Biodiversidad per a la realització d’activitats en l’àmbit de la biodiversitat terrestre, biodiversitat marina i litoral.

Import màxim de la convocatòria: 1.000.000 € repartits entre les següents línies d’actuació:

- Biodiversitat terrestre: 800.000 €
- Biodiversitat marina i litoral: 200.000 €

Cal fer constar que aquesta convocatòria ha patit una reducció important respecte de l'any passat, ja que ha passat de 2.300.000 € a 1.000.000 €. 

L’import màxim sol·licitat no pot ser superior a 60.000 €. L’import màxim que es concedirà no podrà superar el 70% del total del pressupost del projecte presentat. I en el cas de les entitats del sector públic, la cofinanciació no podrà superar el 50%.

Els projectes presentats han de tenir un termini d’execució màxim d’1 any. Cada entitat sol·licitant podrà presentar un màxim de 1 proposta.

A la Convocatòria d’ajuts es detallen els programes específics en els que s’ha d’emmarcar el projecte que presenteu (les temàtiques de cada línia d’actuació). També hi trobareu els detalls sobre com presentar les vostres propostes.

Beneficiaris dels ajuts: entitats sense ànim de lucre que estiguin integrades en xarxes , programes o plans d’àmbit estatal que, per les seves característiques, afectin a més d’una Comunitat Autònoma. 

Termini de presentació de sol·licituds: 15 de juliol de 2016. No obstant, hi haurà una resolució parcial el 15 d'abril.

Per a més informació consulteu les bases reguladores, la convocatòria de les ajudes o envieu un correu a proyectos@fundacion-biodiversidad.es

També us recomanem que feu un cop d’ull a la Guia per a la presentació de projectes.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies