Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Obra Social “la Caixa” i la Xarxa de Custòdia del Territori celebren el Dia de les Espècies

Dimecres 2 Març 2016 - 17:09

El proper 13 de març de 2016, més de 30 entitats participaran en el Dia de les Espècies Autòctones a tot Espanya, en el marc del projecte Tejiendo Redes.
Només a Catalunya, es podran dur a terme 15 accions de voluntariat entorn l’eliminació d’espècies exòtiques invasores i/o plantació o introducció d’espècies autòctones. Les activitats consisteixen en accions de voluntariat en finques en custòdia per eliminar espècies de fauna i flora invasores del nostre territori i plantar espècies autòctones per millorar els nostres ecosistemes.

Concretament, a Catalunya hi hauran activitats de voluntariat als següents pobles: 
- Aiguafreda
- Ametlla de Mar
- El Vendrell
- Flix
- Les Franqueses del Vallès
- Manlleu
- Monells
- Prat de Llobregat
- Sant Climent Sescebes
- Santa Coloma de Farners
- Santa Maria de Merlès
- Tamarit
- Torroella de Montgrí
- Torrefeta i Florejacs
- Vilaverd

Per a més informació i per veure totes les activitats, entreu a la web:
www.tejiendocustodia.org/ca/

Aquestes accions de voluntariat formen part del programa "Voluntariat i Custòdia del Territori", un programa del projecte Tejiendo Redes*, a partir del qual s'han finançat 60 activitats de voluntariat a tot Espanya (30 pel Dia de les Espècies i 30 per diverses jornades de voluntariat) per contribuir a la conservació de la natura en espais en custòdia.
Entre març i juny de 2016 també es faran altres activitats de voluntariat en finques en custòdia a tot Espanya i a Catalunya relacionades amb altres eixos de conservació de la natura. Les podreu veure totes 60 pròximament a la web del programa.
 
*El projecte Tejiendo Redes és una inciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i l'Obra Social "la Caixa", que té per objectiu implicar la societat civil en la conservació del nostre patrimoni natural i conscienciar de la necessitat de la seva preservació i dels seus valors socials, i com la custòdia del territori contribueix a assolir aquest objectiu.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies