Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'han seleccionat 60 entitats per realitzar jornades de voluntariat i custòdia en el marc del projecte "Tejiendo Redes"

Dimecres 10 Febrer 2016 - 13:21

Fins el 29 de gener, entitats de tot l'estat espanyol ens van fer arribar les seves propostes per realitzar una jornada de voluntariat en finques en custòdia en el marc del programa "Voluntariado y custodia del territorio" del projecte "Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España". De tots els participants, n'hem seleccionat 60, juntament amb el FRECT, que seran finançades!
El programa es composa de dues convocatòries de jornades de voluntariat destinades a entitats de custòdia del territori:

La primera convocatòria és per al “Día de las especies” per a l’eliminació d’espècies exòtiques (tant de fauna com de flora) en finques en custòdia d’Espanya. La jornada es realitzarà el 13 de març de 2016 i el programa finançarà 30 jornades a tota Espanya amb una dotació econòmica de 500€ cadascuna.

La segona convocatòria “Ayuda a conservar un espacio en custodia!” correspon a una activitat de voluntariat en espais en custodia en general. Les jornades es duràn a terme en el període entre abril i juny de 2016. Es finançaràn 30 jornades a tota Espanya amb una dotació econòmica de 300€ per jornada.

Per ampliar la difusió de les activitats hem creat una pàgina web (www.tejiendocustodia.org) on, a partir del proper divendres 12 de febrer, es podran veure totes les activitats participants en el programa (finançades i no finançades). A més, a l'apartat de "Prensa" podreu trobar la llista de les entitats i jornades seleccionades per a cadascuna de les convocatòries, així com un poster editable on hi podeu posar la informació de la vostra activitat i fer-ne difusió!

Endavant!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies