Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

XI edició dels Premis Fundació BBVA per la Conservació de la Biodiversitat

Dimarts 12 Gener 2016 - 10:55

La Fundació BBVA convoca la onzena edició dels Premis a la Conservació de la Biodiversitat com a reconeixement a la feina de les organitzacions conservacionistes, les institucions i els organisme que desenvolupen polítiques o funcions de conservació del medi ambient, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb la seva feina al protegir el patrimoni natural.
Aquesta onzena edició dels premis consta de dues modalitats a Espanya:

- Desenvolupament de projectes, polítiques i/o actuacions particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats, espècies o ecosistemes. Reconeix aquells projectes, polítiques i/o actuacions de conservacuó d'hàbitats, espècies i/o ecosistemes a Espanya, conclosos abans del 31 de desembre de 2015. La dotació econòmica del premi és de 250.000€.

- Difusió del coneixement mediambiental i sensibilització del valor de la conservació del medi natural. Reconeix la feina de difusió i sensibilització sobre la importància de la conservació de natura a través de diversos mitjans de comunicació, abans de 31 de desembre de 2015. La dotació econòmica del premi és de 80.000€.

El termini de presentació de les candidatures finalitza l'1 d'abril de 2016 a les 12:00h. Per saber més sobre com participar i quina documentació cal presentar, podeu consultar el següent document:
http://www.fbbva.es/TLFU/dat/Bases_convocatoria_premios_biocon_XI_edicion.pdf
Més, sobre...: premis bbva
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies