Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa a la convocatòria "Voluntariado y Custodia del Territorio" en el marc del projecte Tejiendo Redes

Dimarts 12 Gener 2016 - 10:17

Des de la XCT i l'Obra Social "la Caixa" us animem a totes les entitats de custòdia a participar en aquesta convocatòria d'ajudes per a la realització de jornades de voluntariat en espais en custòdia!

En el marc del projecte “Tejiendo Redes para la Custodia del Territorio en España. Fomento de la implicación social en la conservación del territorio”, impulsat per la XCT i l’Obra Social “la Caixa”, hem obert una convocatòria per a la realització de jornades de Voluntariat i Custòdia del Territori.

El programa es composa de dues convocatòries de jornades de voluntariat destinades a entitats de custòdia del territori. L’objectiu és implicar la societat civil en la conservació del nostre patrimoni natural i difondre com la custòdia del territori pot contribuir a l’assoliment d’aquest objectiu.

La primera convocatòria és per a una jornada de voluntariat “Día de las especies” per a l’eliminació d’espècies exòtiques (tant de fauna com de flora) en finques en custòdia d’Espanya. La jornada es realitzarà el 13 de març de 2016 i el programa preveu finançar fins a 30 jornades a tota Espanya amb una dotació econòmica de 500€ cadascuna.

La segona convocatòria “Ayuda a conservar un espacio en custodia!” correspon a una activitat de voluntariat en espais en custodia en general. Les jornades s’han de dur a terme en el període entre abril i juny de 2016. Es finançarà fins a 30 jornades a tota Espanya amb una dotació econòmica de 300€ per jornada.

Recordeu que la data límit per presentar les vostres propostes és el 29 de gener de 2016, i s’informarà quines són les propostes seleccionades el 5 de febrer, pel què les entitats escollides (i aquelles que hi vulguin participar igualment) disposaran de 5 setmanes per preparar i fer difusió de la jornada.

La organització (XCT) proporcionarà a les entitats participants una pàgina web que recollirà totes les jornades programades, amb informació de cadascuna imprimible per a la seva difusió, i difusió a les xarxes socials de l’organització i als mitjans de comunicació catalans i espanyols.

Si voleu participar i presentar les vostres propostes, trobareu tota la informació al següent link:
http://www.custodiaterritori.org/mm/file/iniciatives/tejiendo%20redes%2015%20-%2016/Convocatorias_VoluntariadoyCT_TejiendoRedes.pdf

Foto: Associació CEN
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies