Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Eina de Gestió d'Acords de Custòdia (EGAC)

Dimecres 2 Desembre 2015 - 12:06

Des del projecte "Mejorando la custodia. Desarrollo de compromisos hacia estándares de calidad en custodia del territorio", s'ha desenvolupat una eina de gestió dels acords de custòdia (EGAC) que vol ser un servei per a les entitats de custòdia per millorar la gestió dels seus acords.
L' EGAC és una eina de gestió dels acords de custòdia del territori que té l'objectiu de facilitar la feina a les entitats de custòdia del territori en la gestió de la informació dels seus acords. D'aquesta manera, les entitats poden introduir les dades de les seves finques i tenir tota la informació guardada a la base de dades de l' EGAC i la poden consultar i actualitzar sempre que vulguin. A més, l'aplicació permet descarregar la informació en format CVS.

L'eina permet introduir informació sobre els projectes, organitzacions, persones, finques i acords. També disposa d'un apartat de "recursos" on trobar alguns documents d'ajuda, així com un apartat on introduir indicadors econòmics, de personal, edició de materials i presència als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Aquesta base de dades serà també útil per a la XCT a l'hora d'elaborar l' inventari d'acords de custòdia del territori, ja que suposarà un estalvi de temps en le recopilació de la informació dels acords i les entitats.

Les entitats membres de la xct poden demanar el seu usuari i pasword per entrar a l'eina i començar a gestionar de forma ràpida i ordenada la informació dels seus acords i activitats.

Podeu accedir a l'EGAC a: acords.xct.cat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies