Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB del mes: HELPDESK - Sistema d'assessorament en línia

Dimecres 2 Desembre 2015 - 11:12

El Hepdesk és un fòrum en el qual es pot plantejar qualsevol dubte o pregunta relacionada amb la custòdia del territori, les quals són respostes per un grup d'experts en cadascun dels àmbits temàtics.
Aquesta eina és una iniciativa del projecte LIFE + LandLife (2011 - 2014), a la qual se li ha donat continuïtat i se li han introduït millores, com les traduccions al castellà i la incorporació d'experts d'àmbit nacional, en el marc del projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España, impulsat por la Xarxa de Custòdia del Territori i la Obra Social "la Caixa". El Helpdesk és una comunitat en línea que posa el coneixement compartit al servei dels que treballes i/o estan interessats en la custòdia del territori, contribuïnt a la difusió dels conceptes i eines d'aquesta estratègia de conservació.

Gràcies al projecte "Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España" s'ha relitzat una acció específica d'actualització, adaptació i foment del Helpdesk a España, així com una amplicació de la base de dades d'assessors amb l'objectiu d'aconseguir que sigui una eina autònoma per sí mateixa, útil i de referència a Espanya. 

Us animem a que hi entreu i participeu, enviant les vostres preguntes o dubtes i fomentant el debat entorn la custòdia del territori. Podeu accedir al Helpdesk a través de la següent pàgina web: www.crmxct.org/helpdesk. Actualment, s'està intentant dinamitzar el Helpdesk aprofitant el curs on-line de custòdia del territori, que s'ha fet també en el marc del Projecte "Tejiendo Redes".


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies