Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L’espai Campiquipugui de la Riera de Gaià ha rebut el distintiu Esplais més Sostenibles

Dijous 4 Juny 2015 - 13:51

L’espai col·labora amb el programa de custòdia del riu Gaià, que desenvolupa l’Associació mediambiental La Sínia
 
L’esplai Campiquipugui ha promogut conjuntament amb l’Associació mediambiental La Sínia la custòdia d’una finca de la Riera de Gaià on hi havia hagut l’antic abocador. Aquest acord de custòdia s’ha fet entre el propietari, l’Ajuntament de La Riera de Gaià, La Sínia, i l’entitat juvenil l’Associació Campiquipugui de La Riera de Gaià, amb la voluntat d’impulsar noves propostes per millorar aquest espai.

Aquest distintiu és atorgat conjuntament per Fundació Catalana de l’Esplai i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (àrea d’educació per a la sostenibilitat), que reconeix la tasca dels esplais en favor de la sostenibilitat.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies