Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Llibre del mes: Guia per a la gestió col·laborativa d'espais i equipaments públics

Dimecres 6 Maig 2015 - 16:06

La guia inclou la custòdia del territori com a exemple de gestió col·laborativa d'espais oberts
Aquesta guia s'emmarca en les possibilitats de les administracions de garantir una gestió adequada dels espais i equipaments de titularitat pública amb la col·laboració dels ciutadans i la societat civil organitzada. El seu objectiu és el d'oferir criteris, eines i pautes per als agents que vulguin impulsar la gestió d'espais i equipaments públics, i equipament públics i que això generi uns millors resultats des de tots els punts de vista. I tot plegat, intentant-ho explicar de la
manera més senzilla possible.

Us la podeu descarregar en el següent enllaç.

Xavier Sabaté, d'Espai TReS, és l'autor de la guia, i ha comptat amb l'assessorament de Xavier Basora i Jordi Romero-Lengua Espai TReS), Vador Casas, i Laura Suñé i Marta Garsaball, ambdues de la Subdirecció General de Relacions Institucionals i de Foment de la Qualitat Democràtica. La guia també ha comptat amb la col·laboració d'una vintena de professionals i entitats de l'àmbit de la gestió col·laborativa. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies