Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S’obre el procés de participació per elaborar el Pla de suport al Tercer Sector Ambiental 2015-2018

Dijous 5 Març 2015 - 17:11

L'objectiu del procés és elaborar el nou Pla de suport al TSAcat 2015-2018, amb els eixos i mesures per aquest període i el Pla d'acció 2015 amb les accions que es preveuen dur a terme durant aquest any.
 
El Pla de suport del TSAcat 2011-2014 ja ha finalitzat. Al web trobareu un balanç amb totes les accions previstes, les que s'han dut a terme i les que no, i una valoració qualitativa global del conjunt del Pla. També hi trobareu el balanç del Pla d'acció 2014, amb la descripció de les accions realitzades durant l'any 2014.

A hores d'ara, s'està redactant el Pla de suport al TSAcat 2015-2018, per donar continuïtat al Pla anterior i alhora focalitzar el contingut del nou Pla en les accions que el sector considera prioritàries. Es pretén construir un Pla més operatiu, més fàcilment avaluable, més proper al territori i a les diferents tipologies d'entitats, i que sigui aprovat pel govern.

En aquest sentit, s'obre un procés de participació adreçat a totes les entitats ambientals catalanes i a d'altres actors socials relacionats. L'objectiu del procés és elaborar el nou Pla de suport al TSAcat 2015-2018, amb els eixos i mesures per aquest període i el Pla d'acció 2015 amb les accions que es preveuen dur a terme durant aquest any.

D'una banda, s'organitzen dues sessions de debat, el 17 i 25 de març de 16.30h a 19.30h a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Tarradellas, 2, Barcelona). En la sessió del 17 de març es tractaran els temes d'estructuració del TSAcat, professionalització del sector, ampliació de la base social i enfortiment del voluntariat. I en la sessió del 25 de març: la promoció social del sector, el finançament, la participació pública i la incidència social i política.

Si esteu interessats en assistir-hi podeu enviar un correu electrònic amb el vostre nom, cognoms, entitat / institució, les vostres dades de contacte i indicar a quina o quines sessions voleu venir a: entitats.ambientals.tes@gencat.cat.

D'altra banda, el mateix 17 de març es publicarà un formulari de propostes en línia, obert a qualsevol persona interessada.

Més informació: www.gencat.cat/mediamb/tsa

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies