Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Institut de Jardineria Rubió Tudurí s'implica en diversos projectes de conservació

Dijous 5 Març 2015 - 16:22

 
Els estudiants del nou cicle formatiu de grau superior en gestió forestal i del medi natural s'han constituit com a grup voluntari del projecte Rius. Durant la tardor ja van realitzar la primera inspecció. Aquesta primavera realitzaran una nova inspecció.

També participen en el projecte “Ocells dels jardí” de l’ICO. És un projecte de participació ciutadana. Els alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió Forestal i Medi Natural van participar aquest gener en la identificació i comptatge d’ocells al parc del davant de l’edifici de l’escola, desenvolupant el temari del mòdul de Tècniques d’Educació Ambiental. Aquesta activitat s’enmarca dintre d’un projecte de ciència ciutadana de seguiment d’ocells de jardins “Ocells dels jardí”, de l’ICO (Institut Català d’Ornitologia), on a més d’aprendre a reconèixer i comptar els ocells en el teu jardí, en un parc públic o, fins i tot, al balcó de casa teva, permetrà ajudar als científics a comprendre quan i per què els ocells visiten els jardins i altres petits espais verds dels pobles i ciutats de Catalunya.

Cal destacar que durant el cicle es fa referència en diverses assignatures a la custòdia del territori, formant als futurs gestors del medi de casa nostra sobre aquesta eina de conservació.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies