Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Incorporació de David Vila, estudiant en pràctiques de la UVic

Dijous 5 Març 2015 - 16:37

En el marc de col·laboració entre la XCT i la UVic aquest mes de març acollim un estudiant en pràctiques per elaborar l'inventari.
 

Em dic David Vila, m’acabo d’incorporar a la xct com a voluntari i estudiant en pràctiques de la UVic-UCC. Finalitzo el grau en Ciències Ambientals el proper mes de febrer. Vaig conèixer la tasca que realitza la xact a través de l'assignatura de Custòdia del Territori del grau. M'entusiasma el medi ambient i la natura i crec fermament amb models de desenvolupament el quals permetin garantir el bon ús dels valors i recursos naturals, culturals, històrics, educatius i paisatgístics que ens identifiquen, a través de la seva protecció i conservació. La xct m’ofereix la possibilitat de sentir-me partícip i ajudar a difondre i fomentar aquests valors.

M’he incorporat a la xct per col·laborar a l'àrea d'iniciatives. Durant el mes de març estic treballant en l'inventari d'iniciatives de custòdia del territori, contactant amb les entitats, recopilant i analitzant les dades obtingudes. Em podeu contactar a través del correu electrònic inventari@custodiaterritori.org

 
Més, sobre...: inventari , practiques , uvic
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies