Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO DEL MES: Mercat de Custòdia

Dijous 4 Desembre 2014 - 17:00

Aquest vídeo ha estat promogut per Heliconia i per la Red de Custodia de Castilla La Mancha y Madrid.

 

A través del Mercat de la Custòdia Agrària , la Xarxa de Custòdia del Territori de Madrid i Castella-la Manxa, està donant a conèixer els valors afegits que acompanya cada un dels productes procedents de finques amb acords de custòdia. D'aquesta manera, estan vinculant les bones pràctiques agràries amb el consum saludable, i la conservació de la natura, de manera que es sàpiga que implica tenir cada un d'aquests productes a les nostres mans.

Per aquest motiu han produït el següent vídeo, on s'explica què és el mercat de custòdia. Us recomanem que hi feu un cop d'ull:


També podeu veure el vídeo a través del següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=YMr1ObhD7KE#t=208

Amb aquest vídeo es busca donar a conèixer el bon fer dels seus productors, demostrant que es poden compatibilitzar producció i conservació de la natura. Tots els productes del Mercat de la Custòdia han de ser produïts en finques que tinguin acords de Custòdia del Territori en actiu. Aquests acords han de tenir com a objectiu la conservació i millora del patrimoni natural, cultural i paisatgístic que alberguen aquestes finques.
 
Més, sobre...: mercat de custodia , video , divulgacio
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies