Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa al qüestionari d'impacte del projecte LandLife

Dijous 4 Desembre 2014 - 17:47

El qüestionari permetrà identificar noves col·laboracions i estratègies per a properes iniciatives del LandLife i projectes.

El LandLife és un projecte Life+ d’Informació i Comunicació (LIFE10 INF/ES/540) que té com a objectiu comunicar el valor de la custòdia del territori com a una eina efectiva per a la conservació de la natura i la biodiversitat.

El projecte finalitza oficialment al desembre d’enguany però el Landlife ha estat la base per a una nova xarxa, la xarxa europea de custòdia del territori, que treballarà per al foment de la custòdia a Europa tal com s’estableix a la Declaració de Barcelona signada durant el I Congrés Europeu de Custòdia del Territori el passat 7 de novembre.

Amb l’objectiu d’avaluar l’impacte del projecte i el coneixement i interès sobre la custòdia del territori a Europa, hem preparat aquest qüestionari que ens ajudarà a identificar noves col·laboracions i estratègies per a properes iniciatives del LandLife i projectes futurs.

Us demanem que empleneu el qüestionari i ens ajudeu a avaluar l’impacte del projecte i analitzar l’estat de l’art de la custòdia del territori a Europa després de tres anys impulsant aquesta eina de conservació.

Per accedir al qüestionari fes click aquí

La data límit per respondre el qüestionari és el 22 de desembre 2014.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies