Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja podeu signar la Declaració de Barcelona sobre custòdia del territori

Dijous 20 Novembre 2014 - 17:17

La Declaració de Barcelona es va presentar oficialment el passat 7 de novembre durant el I congrés Europeu de Custòdia del territori: Land: Quality of Life que va tenir lloc a Barcelona.
La Declaració de Barcelona sobre custòdia del territori pretén establir les bases per al desenvolupament de la custòdia del territori a nivell regional i europeu una vegada el projecte LandLife finalitzi al desembre d’enguany.

La Declaració està disponible en Anglès, Català, Castellà, Francès i Italià

Pots col·laborar amb nosaltres traduint la Declaració al teu propi idioma. Contacta amb nosaltres info@landstewardship.eu i fem que la Declaració estigui disponible a tots els idiomes europeus!

Qui pot signar la Declaració?

La custòdia del territori involucra a un gran nombre d’agents del territori en la conservació de la natura a través d’acords voluntaris amb les entitats de custòdia, reflectint la corresponsabilitat que tots tenim en la conservació de la natura.  

D’acord amb aquests principis, obrim la Declaració a tothom. Les organitzacions públiques i privades, les persones propietàries, les empreses, les persones usuàries del territori i les persones individuals poden signar la Declaració de Barcelona.
  • Per a adherir-se a la Declaració com a organització fes click aquí
  • Per a adherir-se a la Declaració com a persona individual fes click aquí
Durant la seva presentació oficial el 7 de novembre, la Declaració va ser signada per la xct, Eurosite, Legambiente, Conservatoire d’espaces naturels du Languedoc-Roussillon, Prysma, Fundació Catalunya la Pedrera, Deutschen Bundesstiftung Umwelt (DBU), el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Fundación Biodiversidad, el Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio i la Czech Union for Nature Conservation (CSOP).

Ara obrim la Declaració a noves signatures per fer possible aquest moviment europeu per a la conservació de la natura!
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies