Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: III Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC)

Dijous 2 Octubre 2014 - 11:59

Tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2014 al complex fabril Fabra i Coats, a Barcelona.
 

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

La tercera edició de la FESC tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2014 al complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona. 

Els objectius de la fira són: 
1. Donar a conèixer l'economia solidària.
2. Divulgar alternatives que aporta l'economia solidària a la crisi.
3. Donar visibilitat al teixit comercial i empresarial de l'economia social i solidària. 
4. Incrementar la consciència de "sector econòmic"
5. Fomentar la intercooperació.
6. Augmentar el nombre de persones i organitzacions compromeses.
7. Consolidar-se.

Durant tres dies, es realitzaran desenes de xerrades, presentacions de nous projectes, exposicions, debats, taules rodones, projecció d’audiovisuals, tallers per a infants, etc. amb l’economia solidària com a denominador comú. Les entitats inscrites en aquesta edició s’agruparan per eixos temàtics –que responen a les necessitats bàsiques de les persones– dins del recinte firal.

Com a novetats, també cal remarcar la presència d’experiències d’economia solidària de Grècia com nació convidada i les sessions internes d’ intercooperació entre totes les expositores, que culminaran amb la I Nit de l’Economia Solidària, que es podrà pagar en ecosols –la moneda oficial vàlida per a totes les transaccions durant la fira– tant en suport físic (amb uns bitllets dissenyats especialment) com virtual, mitjançant una aplicació telemàtica.

L’any passat, la fira es va consolidar amb un total de 184 entitats i empreses inscrites, 12.000 persones visitants i una setantena de conferenciants i talleristes que van participar en prop d’un centenar d’activitats.

 
Més, sobre...: fira economia solidaria , fira , fesc
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies