Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Necessiteu equips informàtics per a la vostra entitat? UPC Reutilitza ofereix equips informàtics!

Dijous 2 Octubre 2014 - 11:45

Si necessiteu equips informàtics, aquest programa us interessa!
El Programa UPC Reutilitza és una iniciativa de la UPC que, combinant l'aprenentatge amb el servei social, té per objectiu la reutilització dels equips i recursos informàtics que es renoven tant a la mateixa universitat com en altres entitats. Després d'un treball de revisió i de posada a punt dels equips, aquests es posen a disposició d'entitats d'interès social i de programes solidaris.

Quines entitats poden demanar equips?
                
Qualsevol entitat sense ànim de lucre que impulsi programes d'interès social, tant en el nostre entorn més proper com en el marc de la cooperació internacional al desenvolupament. També hi poden accedir aquells centres educatius públics, entitats de lleure i altres organismes que necessitin equips informàtics per programes específics de suport a col·lectius en situació o en risc d'exclusió, com també les associacions registrades a la UPC.

Com fer una sol·licitud?
1. Envieu un correu electrònic a info.reutilitza@upc.edu, amb informació sobre l’entitat i el projecte pel qual es sol·licita l’equipament. Ha d’incloure:

Escrit de sol·licitud signat per la persona responsable o pel/per la representant legal, on presenti l’entitat i descrigui el programa o la línia d’actuació per la qual es sol·liciten equips, així com el nombre i requeriments mínims dels equips que es necessiten.

Documentació addicional (o link a una pàgina web on es pugui obtenir aquesta informació) sobre l’entitat i els seus objectius, activitats, estructura i equip de suport, en particular en relació amb el projecte/programa concret al que es destinaran els equips.

Si l’equipament va destinat a projectes i activitats en altres països, heu d’acreditar que es disposa d’una solució adequada per al transport dels equips i indicar el calendari previst.2. Un cop valorada la proposta rebreu un correu electrònic per comunicar-vos si la podem atendre, ja sigui parcialment o en la seva totalitat. En el cas que la resposta sigui positiva, us donarem indicacions concretes per a la recollida dels equips als espais del Programa UPC ReuTIlitza, a l'edifici B5 del Campus Nord de la UPC.

3. En el moment de la recollida caldrà que porteu signada la fitxa on es descriuen les obligacions que assumeix l'entitat receptora.

Per a més informació consulteu la pàgina web de la iniciativa

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies