Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Èxit d’inscripcions de la I edició del curs online de custòdia del territori: Segona edició oberta!

Dijous 2 Octubre 2014 - 16:09

El curs “International Introductory course to Land stewardship: from theory to practice” organitzat per la xct en col·laboració amb la Universitat de Vic en el marc del projecte LandLife va iniciar-se el passat 15 de setembre amb un èxit rotund d’inscripcions.
 
Donat el gran interès generat s’ha obert una segona edició que tindrà lloc del 10 de novembre al 23 de desembre del 2014. El període d’inscripció per aquesta segona edició ja és obert! Registra't aquí!

Aquesta segona edició tindrà el mateix contingut i professors que la primera.

El curs està dirigit a estudiant i graduats en diferents àrees de coneixement, voluntaris i professionals d’àrees relacionades amb la gestió i la conservació de la natura, personal i voluntaris d’associacions, personal d’agències públiques de conservació, emprenedors d’àrees rurals i persones interessades en la custòdia del territori i la conservació de la natura i la biodiversitat.
 
El principal objectiu del curs és donar a conèixer els principis i objectius de la custòdia del territori i presentar el valor afegit d’aquest mecanisme de conservació.

Per assolir aquest objectiu el curs s’estructura en tres mòduls i combina la teoria amb exercicis pràctics. Al final del curs hi haurà un debat final en el que els estudiants podran debatre sobre els coneixements adquirits i el rol de la custòdia del territori en la gestió i la conservació de la natura i la biodiversitat.

Aquí trobaràs més informació sobre el curs.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies