Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Segons Premis de Ciències Ambientals del COAMB

Dimecres 10 Setembre 2014 - 12:27

 
Aquests premis tenen l'objectiu de fer notar a la societat catalana el paper del col·lectiu de les ciències ambientals en els grans canvis d’aquest segle XXI, i contribuir a la il·lusió amb el present i el futur de la professió al nostre país, a través d’un esdeveniment de referència i de periodicitat anual.

El termini d'inscripció s'ha ampliat i finalitza el 30 de setembre de 2013 a les 23:59 hores.

Categories
- Categoria 1. “Projecte o treball de final d’estudis”: estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes. S’hi podran presentar projectes o treballs de final d’estudis realitzats pels estudiants esmentats.

- Categoria 2. ‘Activitat de recerca’: estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya. S’hi podran presentar articles, estudis o projectes concrets de recerca realitzats pels estudiants, personal docent i d’investigació esmentats.

- Categoria 3. ‘Iniciativa empresarial’: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat. S’hi podran presentar treballs, projectes o iniciatives empresarials concretes realitzades per les organitzacions esmentades, tant si són emergents com si disposen d’una trajectòria consolidada.

- Categoria 4. ’Comunicació ambiental’: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana. S’hi podran presentar treballs, campanyes, projectes o iniciatives, enteses com a eines per a divulgar millor els missatges i les iniciatives relacionades amb el medi ambient, realitzades per les persones amb els perfils esmentats.
 
PREMIS
Les candidatures guanyadores dels premis seran guardonades amb un Trofeu dissenyat sota criteris d’ecodisseny especialment per a aquest propòsit. Als accèssits se’ls lliurarà un diploma de reconeixement.

Complementàriament, està previst per a totes les candidatures guardonades:
- La difusió a la pàgina web i les xarxes socials del COAMB i l’ACCA.
- La gratuïtat de col·legiació o adhesió al COAMB i d’associació a l’ACCA, per part dels participants i durant el període d’un any, segons el seu interès i idoneïtat. Aquest termini serà d’aplicació a partir de la data de lliurament dels premis.

Per a més informació sobre COM PRESENTAR-SE consulteu les BASES DELS PREMIS
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies