Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio · Cosmocaixa, Barcelona 5 i 6 de novembre

Divendres 1 Agost 2014 - 17:07

Aquesta tardor la Xarxa de Custòdia del Territori organitza les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio - 10 años compartiendo aprendizajes y experiencias: Retos y perspectivas de futuro que se celebraran el 5 i 6 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona.

 

 
Les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio són un espai per intercanviar, debatre i proposar innovacions i millores per a l'aplicació de la custòdia del territori com una eina per a la conservació de la biodiversitat, la gestió de la natura i del paisatge i del patrimoni cultural.

Aquesta edició de les jornades, quatre anys després de l'última edició i 10 de la primera, ofereix un escenari únic de sinergia i col·laboració per a l'avanç de la custòdia del territori a Espanya i de participació dels agents implicats. Comptarà amb tallers, ponències, comunicacions i espais de diàleg. Fins el 20 de setembre, les inscripcions tindran un 20% de descompte. Així mateix, fins a aquesta data estarà obert el període de recepció de comunicacions per presentar el 6 de novembre a les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio.

Per a més informació, programa i inscripció podeu consultar aquest enllaç: www.frect.org/las-vjornadas

En aquesta edició hi col·labora lObra Social La Caixa a través del projecte Tejiendo Redes i amb la cessió de l’espai, i compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad i el Departament de Territori i Sostenibilita de la Generalitat de Catalunya. A més, aquestes jornades s'emmarquen, així mateix, en el I Congrés Europeu sobre custòdia del territori: Land: Quality of Life organitzat pel projecte LandLife (LIFE 10 INF/ES/540) facilitant l'intercanvi de bones pràctiques i experiències amb organitzacions d'altres països europeus, enriquint el debat i aprenent de processos diferents a l'estatal.
 
Us hi esperem!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies