Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Es crea la Red Aragonesa de Custodia del Territorio

Dijous 3 Juliol 2014 - 18:32

El passat 30 de maig es va presentar a Saragossa aquesta nova Xarxa de Custòdia del Territori. 

La nova Red Aragonesa de Custodia del Territorio es va donar a conèixer en el marc d'un Seminari que va comptar amb la presència de diverses persones vinculades a la custòdia del territori a nivell estatal.

A la inauguració van assistir el director general de Conservació del Medi Natural del Govern d'Aragó, Pau Munilla, i la Sonia Castañeda, directora de la Fundació Biodiversidad; Antonio Ruiz, assessor del Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio, i responsables d'altres xarxes regionals com Avinença (Comunitat Valenciana), la Red Transcantábrica (Astúries, Cantàbria i el País Basc), i la Red de Custodia de Madrid y Castilla – La Mancha.

En l'àmbit aragonès, es va comptar amb la participació de dos ponents de reconegut prestigi, Eduardo Viñuales Cobo, escriptor i naturalista, i Fernando López Ramón, catedràtic de Dret Administratiu per la Universitat de Saragossa, expert en Dret Ambiental. També hi van participar les quatre entitats de custòdia del territori que treballen a Aragó: l'Associació per al Desenvolupament del Maestrat (ADESMA), Fons Natural, SEO / Birdlife i la Fundació per a la Conservació del Trencalòs (FCQ), presentant els objectius de la nova Xarxa i les accions que s'han de desenvolupat fins ara. 

Podeu trobar més informació sobre aquesta nova xarxa al la seva web: www.custodiaterritorioaragon.org i al seu Facebook: 
https://www.facebook.com/redaragonesacustodiadelterritorio


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies