Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuts LEADER a projectes de Conservació i millora del patrimoni rural i de Foment d’activitats turístiques

Dijous 6 Febrer 2014 - 13:21


Convocatòria d'ajuts en el marc de la metodologia LEADER de Desenvolupament Rural, adreçada a les comarques catalanes incloses en territoris LEADER (nord i ponent de Catalunya principalment, consulteu el mapa). Bases del programa i altra documentació aquí.

La convocatòria té algunes limitacions però pot permetre l'accés a entitats de custòdia (associacions i fundacions) en dues mesures. Les entitats de custòdia públiques (ajuntaments i consorcis) consulteu la convocatòria):

Mesura 313: Foment d'activitats turístiques. Creació, millora i/o ampliació d'establiments turístics de capacitat reduïda o d'empreses d'activitats d'oci . Cal que com a mínim un ens local sigui membre de la vostra associació o fundació, tràmit que podeu fer abans de la data de finalització de la convocatòria.

Mesura 323: Conservació i millora del patrimoni rural. Projectes d'inversió superiors a 70.000 € , que generin activitat econòmica i serveixin per a l'embelliment de nuclis antics, recuperació de la arquitectura tradicional i actuacions no productives que constitueixin elements de dinamització, generin una atracció cap a la zona d'actuació i creïn sinergies amb els projectes productius de l'àmbit territorial Leader.

La sol·licitud i tramitació de l'ajut l'heu de fer a través del Grup d'Acció Local (GAL) del vostre territori. Hi ha limitacions concretes sobre les despeses subvencionables i els percentatges de cofinançament que podeu consultar a les bases i demanar a les oficines del GAL de la vostra comarca.

Termini de presentació de propostes: 22 de febrer de 2014.
Més, sobre...: finansament , leader , projectes rurals
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies