Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunions al Parlament de Catalunya per impulsar la custòdia del territori

Dimecres 5 Febrer 2014 - 13:04

Marc Vilahur, vicepresident de la xct per la Fundació Emys i el director Jordi Pietx mantenen contactes al Parlament de Catalunya per a nous passos en la custòdia del territori i el mecenatge ambiental.
El 22 de gener vam mantenir reunions amb els grups parlamentaris de CiU, ERC, ICV i CUP en relació a les propostes que hi ha sobre la taula per a concretar incentius per a la custòdia del territori. També vam tractar sobre la futura llei de fiscalitat ambiental i la gestió dels seus fons i taxes, i vam presentar a les diputades i diputats les dades sobre les deduccions per donacions a entitats ambientals que recentment la xct va difondre en aquesta notícia

De les reunions van sorgir diferents propostes que seguirem treballant amb els grups parlamentaris.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies