Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Escola de natura de Vallcàrquera

Dijous 9 Gener 2014 - 10:13

La casa està al servei de grups, estades escolars, caps de setmana i estades ambientals. 


L’escola de natura de Vallcàrquera és un espai ideal per a fer-hi trobades, reunions de treball, dinars i estades amb pernoctació.

La casa està ubicada a la magnífica vall de Vallcàrquera, dins el Parc Natural del Montseny, amb un entorn natural fantàstic a 42 km de Barcelona i a 1.8 km del nucli del poble del Figueró.
L’equipament està format per 13 habitacions (totes elles amb WC i dutxa propis) amb capacitat per a 60 persones, una galeria porticada amb vistes a la vall, dues aules polivalents (una d’elles exterior i de 46 m2), espai exterior de 5.000 m2 amb serveis i font, taules de pícnic, un hort ecològic, un jardí de plantes aromàtiques i una bassa d’amfibis, i també disposa d’un pàrquing per a ús exclusiu dels clients.

La tranquil·litat i la bellesa natural són els grans pilars d’aquest equipament gestionat per Aprèn, Serveis Ambientals, us animem a gaudir-ne!

Per a més informació, consulteu la pàgina www.vallcarquera.catMés, sobre...: xct , serveis , escola de natura , vallcàrquera
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies