Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premis de Conservació de la Biodiversitat 2013 de la Fundació BBVA

Dijous 9 Gener 2014 - 09:44

La Fundació BBVA convoca la novena edició dels Premis a la Conservació de la Biodiversitat com a reconeixement a la tasca de les organitzacions conservacionistes , les institucions i els organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació del medi ambient , així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb el seu treball a protegir el patrimoni natural .

Hi ha 3 modalitats de premis (actuacions a Espanya, actuacions a Amèrica Llatina i premi a la difusió del coneixement i sensibilització en conservació):

1- Premi Fundació BBVA a les Actuacions en Conservació de la Biodiversitat a Espanya 2013

Reconeix l'execució de projectes , polítiques i / o actuacions particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats , espècies o ecosistemes a Espanya, que hagin estat conclosos abans del 31 de desembre de 2013 o que , amb anterioritat a aquesta data , hagin llançat beneficis concrets i verificats per la conservació de la biodiversitat en el seu entorn . Els candidats seran persones jurídiques , públiques o privades , sense ànim de lucre i amb seu a Espanya .

El premi està dotat amb 250.000€

3- Premi Fundació BBVA a la Difusió del Coneixement i Sensibilitzció en Conservació de la Biodiversitat a Espanya 2013

Reconeix les tasques de difusió pública del coneixement mediambiental i la sensibilització en conservació del medi ambient, a través de la publicació de textos de divulgació i de la realització d'exposicions i d'activitats en qualsevol canal de comunicació escrita, audiovisual o electrònica, que hagin estat conclosos abans del 31 de desembre de 2013 o que, amb anterioritat a aquesta data, hagin llançat beneficis concrets i verificats per a la difusió del coneixement i sensibilització en conservació de la biodiversitat a Espanya. Els candidats seran persones físiques de nacionalitat espanyola.

El premi està dotat amb 80.000€

Data límit de recepció de candidatures : 1 d'abril de 2014 .

Caldrà presentar un mínim de 3 cartes de nominació i un màxim de 6 untament amb el formulari de sol·licitud del premi.

Per a més informació consulteu les Bases de la convocatòria i formularis de sol·licitud, disponibles a la web de la Fundació.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies