Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Manual Una agricultura respetuosa con el clima. Evaluaciones energéticas.

Dijous 5 Desembre 2013 - 11:56

El manual ha estat editat en el marc del projecte LIFE+ AgriClimateChange (combating climate change through farming).


El Manual Una agricultura respetuosa con el clima. Evaluaciones energéticas y de emisiones de gases de efecto invernadero a escala de explotación en la Unión Europea,  ha estat coordinat per Solagro i reflecteix els resultats del projecte AgriClimateChange. Després d'una introducció sobre el projecte i ACCT, es recullen els " Resultats de les diagnosis per sistemes productius ", que inclouen plàtans, oliveres, producció de fruites, vinyes, conreu d'arròs etc . També s'analitzen els plans d'acció, així com diferents casos d'estudi procedents de tots els països participants i referents a cultius herbacis, explotacions lleteres i arboricultura i viticultura.

Al Manual també hi trobareu informació addicional relacionada amb agricultura i canvi climàtic a la secció Documentació relacionada . Aquests documents inclouen l'informe “Quelle contribution de l’agriculture française à la réduction des  émissions de gaz à effet de serre ? Potentiel d'atténuation et coût de dix actions  techniques”, realitzat per l'INRA el passat juliol. Aquest informe va ser analitzat per Sylvain Pellerin en la conferència europea " Climate - friendly agriculture for Europe " organitzada en el context del projecte ( veure la secció Conference ) .

Us podeu descarregar gratuïtament el manual a través de la web del projecte.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies