Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou vídeo explicatiu de la Custòdia del Territori!

Dijous 7 Novembre 2013 - 16:11

El vídeo, editat per Fundación Biodiversidad, explica de forma molt senzilla què és la custòdia del territori i com s'aplica.

A través d'il·lustracions el vídeo explica la història d'en Juan Domínguez Pastor, un personatge fictici, procedent d'una família d'agricultors que, generació darrere generació, han ampliat la seva activitat econòmica sense tenir en compte els impactes negatius que produïen al medi ambient. La voluntat d'en Juan és la de treballar cap a una finca més sostenible. Per aquest motiu va contactar amb una entitat de custòdia perquè l'ajudés a assolir els seus objectius.

També podeu consultar el vídeo en anglès (custòdia del territori en anglès es tradueix per land stewardship).Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies