Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria d'ajuts per a la realització de projectes d'Aprenentatge - Servei

Dijous 5 Setembre 2013 - 11:40

 
L’Aprenentatge - Servei és una proposta educativa que facilita el desenvolupament personal dels joves a través de l’adquisició i la pràctica de coneixements, competències i valors democràtics i d’ajuda als altres. En l’aprenentatge servei es fonen intencionalitat pedagògica i intencionalitat solidària.

Amb aquesta setena convocatòria d’ajuts, el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei vol continuar impulsant el desenvolupament de nous projectes d’APS i ajudar a consolidar iniciatives que s’han dissenyat seguint aquesta metodologia educativa.

Destinataris
La convocatòria s’adreça  a tots els centres i  institucions educatives,  tant de l’àmbit formal com  del no formal, i a entitats  socials no lucratives de  Catalunya que es proposin  desenvolupar projectes d’aprenentatge servei durant el període 2013-2014.

Dotació
La Fundació Jaume Bofill aporta una dotació econòmica de 25.000 euros per la convocatòria d’ajuts i també inclou recursos per assessorament. El tipus d’ajut, econòmic o per assessorament, així com l’import destinat a cada projecte es decidirà en funció de les característiques, necessitats i abast de cada proposta seleccionada. El suport econòmic es destinarà a recursos, materials i dedicació de personal no contractat.

Terminis per presentar-s'hi
Fins el 3 d’octubre

Documentació a presentar
-          L’imprès de sol·licitud de participació
-          La proposta del projecte (consultar bases per a més detall)

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies