Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Catálogo de Buenas Prácticas Empresariales en Gestión de la Biodiversidad

Dimecres 3 Juliol 2013 - 14:54

El catàleg recull 40 bones pràctiques per gestionar la biodiversitat promogudes per diferents empreses.
Espanya és el país amb major diversitat en espècies d'Europa. S'estima que el territori espanyol acull unes 85.000 espècies diferents i el 60% dels tipus d'hàbitat d'interès que recull la Directiva Europea relativa a la conservació d'hàbitats naturals i de la fauna i flora silvestres.

Les empreses es beneficien de la varietat d'ecosistemes, d'espècies i de la diversitat genètica, tant a nivell d'extracció de matèries primeres i producció, com a nivell de distribució i comercialització de productes. En aquest sentit cal que les polítiques empresarials marquin un nou model que valori la conservació de la biodiversitat com una inversió o com un actiu i no com una despesa.

Com a conseqüència del seu interès en la conservació de la biodiversitat, el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat ha elaborat aquest Catàleg de Bones Pràctiques Empresarials en Gestió de la Biodiversitat, destacant les bones pràctiques que en la matèria estan duent a terme 40 empreses de diversos sectors que operen a Espanya, incloent pimes i organitzacions i institucions del tercer sector que col·laboren i ajuden les empreses en el desenvolupament de les seves bones pràctiques.

Les bones pràctiques en biodiversitat s'han dividit en quatre grans apartats: Hàbitats, Fauna, Flora i Medi Hídric. En cada bona pràctica, s'ha descrit informació general sobre cada empresa així com el sector d'activitat, el nombre d'empleats i la persona de contacte, en alguns casos, així com informació específica rellevant sobre la pràctica mateixa: els objectius proposats i els indicadors utilitzats, els recursos econòmics empleats i les hores dedicades, el lloc d'implementació i la descripció detallada sobre cadascuna de les pràctiques amb els resultats obtinguts.

Us podeu descarregar gratuïtament el Catálogo de Buenas Prácticas Empresariales en Gestión de la Biodiversidad (us demanaran les vostres dades). 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies