Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria dels 2ns Premis Ciències Ambientals

Dimecres 3 Juliol 2013 - 15:51

El termini per presentar-s'hi és fins el 25 de setembre de 2013.
Els premis són convocats pel Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), amb la col·laboració de les universitats que imparteixen els estudis de Ciències Ambientals a Catalunya, i altres institucions i entitats del sector públic i privat de referència en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.

L'objectiu és reconèixer la trajectòria d’uns estudis que han format i seguiran capacitant futurs professionals de les ciències ambientals a Catalunya. Els premis estan destinats a distingir estudiants d’últim curs i titulats en Ciències Ambientals, investigadors, professionals, empreses i entitats de l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de Catalunya que hagin destacat en el darrer any.

Les categories dels guardons són: projecte o treball de final d’estudis; iniciativa empresarial; treball de recerca; i activitat o campanya de comunicació en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat, que s’hagi dut a terme a Catalunya.

El termini és fins el 25 de setembre de 2013 a les 23:59 hores.

Per a més informació consulteu-ne les bases i accediu a tota la informació sobre els Premis.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies