Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: La Setmana del Voluntariat Ambiental a Catalunya

Dijous 6 Juny 2013 - 10:52

A la web de la Setmana trobareu activitats on podeu participar com a voluntaris!
La Setmana del Voluntariat Ambiental (#SVAC2013), que va de l'1 al 9 de juny, aglutina diferents activitats de voluntariat ambiental organitzades per les diverses entitats d’arreu del territori, i que en alguns casos estaran  obertes a la participació de la ciutadania.

Tothom suma en la cura pel medi ambient!

Participa i descobreix les entitats i els seus projectes!

Vine a la SVAC i dóna un cop de mà pel medi ambient!

Per participar només has de busca l'activitat que més t'agradi a la web de la Setmana i apuntar-t'hi.


La Setmana està organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), com a reconeixement públic de la tasca de les persones voluntàries que es dediquen a la protecció i millora del medi ambient i a les entitats que ho fan possible.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la participació ciutadana vers la conservació de l’entorn a través del voluntariat ambiental, i alhora donar visibilitat a les entitats que actuen en aquest àmbit.

Dóna un cop de mà pel medi ambient

En paral·lel s’ha posat en marxa una campanya de recollida de fotografies i dibuixos sota l’eslògan “Dóna un cop de mà pel Medi Ambient”, on s’anima a tothom a fer una fotografia de les seves mans donant un cop de mà pel medi ambient o bé fent un dibuix d’una mà, i enviar-ho a través de la web de la Setmana!

Totes les imatges són publicades a la web de la SVAC.Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies