Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Bones pràctiques internacionals de suport a l'emprenedoria social

Dimecres 5 Juny 2013 - 10:55

El llibre recull varis casos d'èxit internacional que puguin ser d'inspiració a emprenedors del nostre país.

El llibre, editat el gener del 2012 per la Generalitat de Catalunya, aborda l'emprenedoria social des del punt de vista de les polítiques públiques. En base a un recull de bones pràctiques d'organitzacions que proporcionen aquest suport amb èxit a escala internacional es reflexiona al voltant del concepte d'emprenedoria social, es plantegen diferents mecanismes per afavorir l'emprenedoria i s'explica el model de suport a l'emprenedoria social de la Generalitat de Catalunya.

 El llibre és un instrument generat en el marc del Programa d'emprenedoria social a Catalunya què, promogut per la Generalitat de Catalunya, es proposa "posicionar, estendre i dinamitzar l'emprenedoria social en el conjunt de la societat catalana, identificar iniciatives emprenedores socials i potenciar-ne la viabilitat, crear un ecosistema que faciliti l'accés a les eines i als recursos per part de les persones emprenedores, com també la interacció entre els diferents actors de l'emprenedoria social a Catalunya".

Us podeu descarregar el llibre en aquest enllaçComentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies