Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Recursos per a l'emprenedoria social

Dimarts 30 Abril 2013 - 16:53

Al web hi trobareu un llistat extens d'organitzacions i recursos que us poden ajudar a impulsar el vostre projecte (tècnicament i econòmicament).
La web del Programa @Emprensocial, impulsat per la Generalitat de Catalunya, i en el que la xct hi participa amb el projecte d'Ecoturisme en espais en custòdia ofereix un complert llistat de recursos que poden ser d'utilitat per als vostres projectes. Us recomanem que hi feu un cop d'ull, doncs és un llistat molt complert!

Els recursos van des d'assessoraments gratuïts a fonts de finançament alternatives passant per formació i comunicació. Per a cada recurs trobareu una fitxa detallada on es descriu Què ofereix el recurs, com adreçar-s'hi i a qui va adreçat.

Els recursos estan dividits en 2 categories:

- Recursos específics per a l'emprenedoria social. Hi trobareu des de programes de formació, passant per concursos, mitjans de comunicació i xarxes específiques de projectes d'emprenedoria social.

- Recursos d'utilitat a iniciatives emprenedores socials. Els recursos estan classificats en Recursos per a difusió, recursos per obtenir suoprt econòmic i finançament, recursos per ampliar coneixement i recursos per generar sinergies.

Tots aquests recursos també els podeu consultar en format de document digital que us podeu descarregar.



 

Més, sobre...: xct , serveis , recursos , emprenedoria social
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies