Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Programa Playas, voluntariado y custodia del territorio

Dijous 4 Abril 2013 - 17:59


Aquest any continua el programa Playas, voluntariado y custodia del territorio de Fundación Biodiversidad.

L'objectiu del programa és impulsar la implicació dels ciutadans en la conservació del litoral i les conques hidrogràfiques intercomunitàries i formalitzar una xarxa de voluntaris estable per al manteniment i la millora d'aquests espais, desenvolupant programes de voluntariat.

El programa va dirigit a entitats de custòdia del territori. Es prioritzaran els acords de custòdia amb Confederacions Hidrogràfiques.

Com a novetat destaca que al llarg d'aquest any es podran plantejar activitats de millora de la qualitat de les conques hidrogràfiques intercomunitàries, les desembocadures i els ecosistemes litorals mitjançant el desenvolupament de programes de voluntariat, amb la col·laboració d'entitats de custòdia del territori.

Per participar en el programa cal presentar propostes d'activitats de quanties limitades i ajustades, amb idea d'implicar conjuntament en el desenvolupament d'aquelles iniciatives més innovadores, participatives i viables. Podeu consultar tots els detalls d'aquest programa en aquest document.

El període d'execució de les activitats va d'abril a novembre del 2013. 

En cas que estigueu interessats, podeu posar-vos en contacte amb Maria Matas a la següent adreça de correu electrònic: mmatas@fundacion-biodiversidad.es o via telefònica 91-1210921.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies