Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Novetats en el Grup de Treball de Custòdia Marina

Dijous 4 Abril 2013 - 16:53

Destaca la coordinació del grup, a les mans de SUBMON, i la incorporació de l'Alicia Sacramento com a voluntària del grup.


Des del començament d'aquest any 2013 s’han produït algunes novetats al Grup de Treball de Custòdia Marina (GTCM). Per començar, informar-vos que actualment la coordinació del grup està sent duta a terme per l'entitat SUBMON, amb Manel Gazo i Carla A. Xicote com a representants. SUMBON és una entitat sense ànim de lucre que realitza projectes en l'àmbit de la conservació, estudi i divulgació del medi marí i que ha format part del nucli actiu del GTCM des dels inicis d'aquest.

Anunciem també la incorporació d'una nova voluntària de la xct al GTCM, l’Alícia Sacramento Trujillo, biòloga i gestora de projectes, que des del març i al llarg d'aquest any, col·laborarà en la coordinació del grup, realitzant funcions de dinamització entre la xct i el GTCM, entre les entitats del propi grup, i els observadors, així com les actualitzacions del web del grup.

Durant aquest any s'espera aconseguir la incorporació de nous membres tant en el nucli actiu i / o extern, com d'observadors, mantenir activa la participació i continuar amb els objectius principals del GTCM que són promoure el concepte de custòdia marina, fomentar el treball en xarxa dels diferents agents implicats i seguir treballant per aconseguir un marc sociopolític, jurídic i legal propici per al desenvolupament de la custòdia marina, implicant la societat civil en gestió i conservació d'aquest mitjà.

Amb il·lusió, esperem aportar aquest any noves i bones notícies i seguir treballant en el desenvolupament de la Custòdia Marina i contribuir així a la conservació de medi marí.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies