Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Beques Zoo de Barcelona per a projectes d'investigació

Dijous 7 Març 2013 - 11:31


El Zoo de Barcelona atorga beques i ajuts econòmics per dur a terme programes específics de recerca proposats per entitats, institucions i persones. Són les beques PRIC, que tenen com a objectiu promoure la investigació en l’àmbit del zoològic.

Per obtenir les beques PRIC, els projectes específics han d’estar alineats amb els objectius generals del Programa de Recerca i Conservació del Zoo de Barcelona. A més, han d’adequar-se a alguna de les línies d’investigació que aquest programa considera d’interès prioritari:

Investigació aplicada a la conservació.
Investigació aplicada al benestar animal i al coneixement de les espècies en el seu medi.
Investigació aplicada a la protecció de la biodiversitat a la ciutat de Barcelona.
Investigació aplicada a la fauna de l’àrea mediterrània.

La dotació econòmica de les beques concedides pel Zoo de Barcelona és d’un terç del pressupost total anual del projecte de recerca que, alhora, ha de poder autofinançar dos terços del seu cost total. Aquestes beques i ajuts són compatibles amb d’altres concedides per altres administracions i entitats.

Podeu descarregar-vos les Bases oficials de la 5a Edició de les Beques del Programa de Recerca i Conservació clicant aquí!
Podeu descarregar els anexos en format WORD, a la web de la convocatòria!

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies