Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Fundació Emys amplia un acord de custòdia ja existent

Dijous 7 Febrer 2013 - 17:11

L'ampliació inclou la incoporació de 2 finques al terme municipal de Riudarenes.
El passat 14 de gener es va signar l'ampliació d'un acord de custòdia entre el propietari de les finques La Canal (6,4 ha) i El Serrabou (17,15 ha) i Fundació Emys. L'objectiu de l'acord de custòdia és restaurar els valors naturals i paisatgístics d'ambdues finques.

Les finques presenten un alt valor natural i cultural degut a la seva ubicació: a l'espai on conflueixen la riera de Santa Coloma i les aigües de la sèquia major de l'estany de Sils. Les finques estan ubicades dins del PEIN de la riera de Santa Coloma i molt aprop del PEIN Turons de Maçanet.

Aquestes finques també tenen importància cultural gràcies a la sèquia major de l'estany de Sils. Antigament l'estany de Sils s'havia intentat drenar (segle XIX). Per aquest motiu es construí la sèquia.

Imatge > Fundació Emys
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies