Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Mètodes i qualitat: un curs de custòdia del territori

Dimecres 6 Febrer 2013 - 13:20

La XCT i la ICHN oferim aquest curs bàsic i complet de custòdia del territori, els propers 16 i 17 de març.  
El cap de setmana del 16 i 17 de març oferim aquest curs bàsic però complet de custòdia del territori, dins la programació de cursos naturalistes de la Institució Catalana d'Història Natural. Consulteu el programa dels cursos de l'ICHN, Custòdia del territori: mètodes i qualitat és el curs 4.

Amb aquest curs treballarem des del concepte de custòdia del territori, als aspectes més pràctics i innovadors del treball de les entitats de custòdia del territori, de les opcions jurídiques per la custòdia del territori, i la planificació i seguiment de projectes de custòdia. El dissabte realitzarem la part teòrica, i el diumenge les sortides de camp per veure dos exemples de custòdia del territori i el conceptes teòrics treballats.

El curs està dirigit tant a persones que volen aprendre les eines que ofereix la custòdia del territori, com aquelles que ja la coneixen i volen ampliar els seus coneixements, o bé conèixer els detalls més innovadors. 

Consulteu el programa complet del curs

El curs té un preu de 38€ pels socis de la ICHN i la XCT, i de 64€ per la resta d'inscrits. Cal reservar els àpats (i allotjament si és necessari) a part. Us hi podeu inscriure de dilluns a divendres a la secretaria de la ICHN. Tel: 933 248 582; a/e: ichn@iec.cat.

Més, sobre...: curs , ichn , custodia del territori
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies