Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria Fundación Botín "Talento Solidario 2013"

Dimecres 6 Febrer 2013 - 16:23


El Programa és una iniciativa de la Fundación Botín dirigida a localitzar el talent de directius i experts que estiguin desocupats per treballar al Tercer Sector (fundacions, ONG’s i associacions sense ànim de lucre) tot impulsant la professionalització a través de la incorporació de nous professionals que provinguin d’altres sectors d’activitats.

Termini per presentar-s’hi: fins el 28 de febrer.

Dins del Programa hi ha 2 convocatòries diferents: una per a entitats sense ànim de lucre i una altre per a professionals. La Fundació Botín seleccionarà primer els millors projectes que ens presentin les organitzacions, trobarà als professionals més idonis per poder desenvolupar-los i finançarà a les organitzacions el cost de la contractació d'aquests professionals durant el termini d'un any.

Requisits de la convocatòria per a fundacions i associacions sense ànim de lucre: entre d’altres requisits destaca que cal presentar un projecte nou (que sigui de nova creació per l’entitat) relacionat amb qualsevol sector d’activitat (investigació, empresa, salut, etc..) per a ser liderat pel professional que s’incorpori a l’organització (el professional incorporat provindrà de la 2a convocatòria prevista per la Fundació).

Documentació a presentar
- Cal omplir un formulari de sol·licitud disponible a la web (www.fundacionbotin.org/programa-talento-solidario_accion-social.htm)
- Resum detallat del projecte
- Vídeo de presentació de l’entitat i del projecte.

La Fundació Botín entregarà un màxim de 40.000€ per cobrir les despeses de contractació del professional durant un any.

Per a més informació consulteu la web de la Fundació.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies